Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Penava obavio prozivku

  NOGOMET

  Jučer su nogometaši Đakova krenuli s pripremama za nastavak prvenstva u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok. Novom treneru Zorani Penavi i njegovom pomoćniku Ivanu Petroviću pojavilo se 22 igrača. Prema riječima tajnika kluba Željka Kovača ovom igračkom kadru treba se priključiti još pet do šest igrača što bi bio dovoljan igrački kadar za proljetni dio prvenstva. Svakako da će biti veliki hendikep odlazak najboljega napadača Vladimira Vukosavljevića u Vihor iz Jelisavca, ali primarni cilj uprave je vidjeti mogućnosti (prije svega zdravstvene i igračke) kapetana Maria Barišića koji je zbog ozljede koljena propustio cijeli jesenski dio prvenstva.

   

  Nakon desetak treninga Đakovčane 1. Veljače očekuje i prva pripreman utakmica protiv Zrinskoga iz Jurjevca, a nakon toga u Đakovo dolazi Valpovka.

  Osim toga, od tajnika kluba doznali smo da će 12, veljače biti upriličena i svečana proslava 50. Obljetnice rada kluba. Naime, podsjetimo da je fuzijom Slobode i ĐŠK-a 1962. Godine nastao Nogometni klub „Jedinstvo“ koji je pod tim imenom egzistirao se do uspostave Republike Hrvatske, a nakon toga mijenjao imena: od Certisse, Đakovo Rad do današnjega Đakova.

  * * * * * *

  Nogometaši torpeda iz Kuševca pod vodstvo novoga trenera Igora Tota jučer su odigrali prvu prijateljsku utakmicu uoči nastavka prvenstva u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek-Vinkovci. U Topolju su odigrali utakmicu protiv Pan Tomislava iz Donjih Andrijevaca. Kuševčani su slavili s minimalnih 1:0, a strijelac jedinoga pogotka u 12. minuti bio je Siniša Pitlović. Vrsni kuševački napadač mogao je postići još koji pogodak, ali kazneni udarac zaustavio je andrijevački vratar.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog