Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najbolji: Maja Pačarić, Stjepan Begović, Odbojkaški klub “Đakovo” i “Torpedo” iz Kuševca

  TRADICIONALNI IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA, SPORTAŠICA I SPORTSKIH KOLEKTIVA GRADA ĐAKOVA U 2011. GODINI

  Najbolji: Maja Pačarić, Stjepan Begović, Odbojkaški klub “Đakovo” i “Torpedo” iz Kuševca

  Sinoć je u Hrvatskom domu kulture, u organizaciji Zajednice športskih udruga i Grada Đakova, održana svečanost proglašenja najboljih sportaša, sportašica i sportskih kolektiva u 2011. godini.

  Najbolji sportaš grada je golman Nogometnog kluba “Đakovo” Stjepan Begović, drugo mjesto pripalo je Drnnyju Vukovuću, članu Brazilian jiu-jitsu kluba “Triangle”, dok je treće mjesto osvojio Stjepan Barišić, član Plivačkoga kluba “Đakovo”.

  Najbolja sportašica u 2011. godini je Maja Pačarić, Atletski klub “Đakovo”, druga je Iva Prskalo, igračica Ženskoga rukometnog kluba “Pan Đakovo”, a treće mjesto osvojile su dvije sportašice: Dalija Perković, Kuglački klub “Đakovo” i Iva Mihalj, Brazilian jiu-jitsu klub “Triangle”.

  U konkurenciji muških ekipa naslov pobjednika pripao je Nogometnom klubu “Torpedo” iz Kuševca, drugi je Šahovski klub “Đakovo”, a treće mjesto podijelili su Rukometni klub “Đakovo” i Teniski klub “Đakovo”.

  U ženskoj konkurenciji pobjednice su članice Odbojkaškog kluba “Đakovo”, drugoplasirana je ekipa Kuglačkoga kluba “Đakovo”, a treće mjesto pripalo je Šahovskom klubu “Dama”.

  U konkurenciji “Sportska nada godine” dodijeljene su dvije nagrade: Teodori Prebeg, članici Streljačkoga kluba “Đakovo” i kadetskoj ekipi Ženskoga rukometnoga kluba “Pan Đakovo”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog