Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvije smrtno stradale osobe u prometu, dvoje ozlijeđenih od petarde

  U  Osječkoj ulici u Josipovcu 1. siječnja oko 3,30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Druga prometna nesreća dogodila se oko 5,15 sati na raskrižju Svačićeve i Divaltove ulice u Osijeku u kojoj je također jedna osoba smrtno stradala. U prvoj prometnoj nesreći poginula je 70-godišnja pješakinja iz Josipovca pri prijelazu ceste na obilježenom pješačkom prijelazu uslijed naleta osobnog automobila s kojim je upravljao 22-godišnji vozač također iz Josipovca.

  Druga prometna nesreća dogodila se uslijed sudara dva vozila na raskrižju, a u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 52-godišnji vozač Opela iz Osijeka. Vozač Audia, 28-godišnjak iz Antunovca zadobio je teške tjelesne ozljede, a pomoć mu je pružena u KBC Osijek kao i 24-godišnjem putniku iz njegovog vozila koji je zadobio lake tjelesne ozljede. Prometna nesreća uzrokovana je oduzimanjem prednosti prolaza vozaču Opela od strane vozača Audia.

  U obje prometne nesreće s tragičnim posljedicama, kako se navodi u policijskom priopćenju,  kod vozača dva Audia utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu.
  U Ulici Matije Gupca u Đakovu 1. siječnja oko 4,20 sati dva mladića ozlijeđena su uporabom pirotehnike, objavila je također policija.  Osječanin i Đakovčanin u dobi od 17 godina pronašli su neaktiviranu pirotehničku napravu koju je Đakovčanin pokušao aktivirati upaljačem pri čemu su uslijed nekontrolirane aktivacije mladići ozlijeđeni. Pomoć im je prvotno pružena u   Domu zdravlja u Đakovu, a nakon toga u KBC Osijek gdje su im konstatirane lakše ozljede.

  Tijekom noći 30. na 31. prosinca u Kolodvorskoj ulici u Koritni nepoznati lopov provalio je u trgovinu. Nakon provale otuđene su cigarete, zatečeni novac blagajničkog pologa i bonovi za kupovinu. Provalom je oštećen 39-godišnjak iz Koritne za sedam tisuća kuna. Protiv nepoznatoga lopova slijedi kaznena prijava.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog