Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčani slučajno izbjegli “sačekušu”

  Incident koji se dogodio u Novom Sadu nakon utakmice Hrvatska -Francuska, a u kojem je nekoliko hrvatskih navijača ozlijeđeno, sasvim slučajno izbjegli su Đakovčani, koji su također bili na toj utakmici. Potvrdio nam je to đakovački rukometaš Tomislav Barbarić koji se zajedno s prijateljima vraćao istim putem iz Novog Sada, no, kako ističe, zahvaljujući činjenici da su ranije skrenuli u jednu ulicu, izbjegli su napad. Kada su se ponovo vratili na isti put, vidjeli su napadnutu kolonu, policiju i u blizini nekoliko huligana.
  Barbarić ističe da su se Đakovčani, kao i napadnuti hrvatski navijači vraćali u Hrvatsku bez organizirane kolone, odnosno da nisu ni očekivali nikakve neugodnosti, a, kako tvrdi, ništa ni u dvorani tijekom utakmice, kao niti oko dvorane nakon utakmice, nije upućivalo da se sprema klasična huliganska “sačekuša”.
  I pored incidenta koji se dogodio, otkazanih organiziranih putovanja u Beograd, doznajemo da se neki Đakovčani ipak pripremaju za odlazak na utakmicu Hrvatske i Srbije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog