Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Akcija “Blagdani bez alkohola”

  Djelatnici Odsjeka za prevenciju Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s prometnim policajcima  PP Đakovo proveli su akciju “Blagdani bez alkohola”. Cilj je, kako je tom prigodom istaknuo Darko Ćorković iz Odsejka za prevenciju, upozoriti sve sudionike u prometu, a posebno vozače,  na moguće tragične  posljedice upravljanja automobilom pod utjecajem alkohola. Policijske statistike, kako ističe Ćorković, još uvijek su zabrinjavajuće i stoga će policija, kako je najavljeno, uz sve blagdane tijekom cijele godine provoditi slične akcije.  Upozoravaju na to i najnoviji  podaci, odnosno činjenica da je početak godine u Osječko-baranjskoj županiji u znaku dviju prometnih nesreća u kojima su dvije osobe poginule, a u kojima su  sudionici bili pod utjecajem alkohola.

  I većina testiranih vozača podržava preventivne akcije jer smatraju da se i na taj način mogu smanjiti crne brojke stradalih u prometu. Osim toga, slažu se svi,  potreban je i sustavni rad na edukaciji, kao i stalna medijska kampanja o posljedicama  konzumiranja alkohola među sudionicima u prometu.

  “Alkohol i vožnja ne idu zajedno” – poruka je i ove preventivne akcije tijekom koje je policija prigodno darivala savjesne vozače.

  Sljedeća akcija “Blagdani bez alkohola” provest će se već za Vincekovo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog