Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mirni božićni blagdani

  Božićni blagdani u Đakovštini protječu mirno, a takvo ozračje i priliči najljepšem obiteljskom blagdanu.

  Čestitke, najljepše želje, posjete bližnjima i dragim osobama i darivanje – uobičajeno su ozračje ovih blagdanskih dana, a takvo raspoloženje potrajat će do kraja tjedna, odnosno dočeka Nove godine. Već u ponedjeljak prvi je radni dan u Novoj 2012. godini u koju mnogi ulaze sa strepnjom, ali i nadom.

  A svoj doprinos božićnom raspoloženju u gradu prvi put će dati Ženska pjevačka klapa “Certissa” koja će održati koncert u srijedu, 28. prosinca u samostanskoj crkvi Milosrdnih sestara svetog Križa. Koncert počinje u 18 sati.

  Još jedan božićni koncert očekuje nas ovoga tjedna. Naime, Tamburaški orkestar “Campanera” u četvrtak će se predstaviti božićnim repertoarom, ali u katedrali. Koncert počinje u 19 sati, a gosti su Dragana Ištvančić, mezzosopran, Matija Borščak, bariton, Ivica Balen, bariton, Zbor časnih sestara svetog Križa i Klapa “Slavonica”.

  Ovaj tjedan u znaku je obilježavanja 50. obljetnice Radio Đakova. Tim povodom  i ove godine neće izostati popularni Maratonac koji će u petak tijekom cijelog dana donijeti niz zanimljivih priloga, gostiju i drugih iznenađenja, a vrhunac će biti u 18 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog