Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Božićni koncerti, izložbe, druženja….

  Dom duhovne pomoći Milosrdnih sestara svetog Križa organizira danas poslije podne  predbožićni susret za osobe s invaliditetom i njihove roditelje. Susret se održava u dvorani Florentini, a počinje misnim slavljem. Predviđen je i prigodni program, te druženje.

  Već tradicionalno uoči Božića, Misijska skupina Župe Svih Svetih organizira prodajnu izložbu rukotvorina, a ovogodišnja božićna izložba bit će otvorena danas u 19 sati u župnoj dvorani. Prihod je namijenjen liječenju Zvonimira Ptičara.

  Udruga Šokaca Đakovštine organizira danas u Hrvatskom domu, s početkom u 19 sati, cjelovečernji program pod nazivom “Pučki igrokazi”. Ulaz je slobodan.

  Kulturno umjetničko društvo ”TENA” sutra će održati svoj tradicionalni Božićni koncert. Nastupit će sve Tenine sekcije – dječji ansambli Pčelice, Zvončići i Dukati, odrasli plesni ansambl Slavonske kraljice; Muška vokalna skupina Bećarine i polaznici Tenine tamburaške škole. Koncert će se održati u Hrvatskom domu s početkom u 19 sati.

  Također sutra, ali u samostanskoj crkvi Presvetog Srca Isusova božićni koncert održat će klapa Slavonica. Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog