Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tomić: “Brine me zahuktala kampanja lažnih lokal-patriota”

  Đakovčaki SDP u predizbornu kampanju za predstojeće parlamentarne izbore krenuo je s konferencijom za novinare na kojoj je predsjednik Josip Matkov ocijenio da je “visoko 5. mjesto njihova kandidata  Damira Tomića na listi Kukuriku koalicije u IV. Izbornoj jedinici priznanje radu Gradske organizacije SDP-a i da jamči da će Đakovo imati ozbiljnog i odgovornog saborskog zastupnika”. Osim stranačkih dužnosti, Damir Tomić, kako je rekao Matkov, obavlja i funkciju vijećnika u Gradskom vijeću Grada Đakova, a stranka ga je jednoglasno nominirala za kandidata za Sabor.   Damir Tomić  osnovnu i srednju školu završio je  u Đakovu, studirao je na Pedagoškom fakultetu u Osijeku, a doktorirao na Fakultetu informatike i organizacije  u Varaždinu, predstavio je SDP-ova  kandidata  predsjednik Gradske organizacije Matkov.

  Ne sumnjajući u konačni ishod ovih izbora na državnoj razini, Damir Tomić istaknuo je da treba steći povjerenje građana u ovoj regiji kako nas, kako je rekao, “određene strukture ne bi vratile u 18. stoljeće”.”Brine me jedna zahuktala kampanja lažnih lokal-patriota, pogledajte samo listu, odnosno prvih pet imena na listi HDZ-a i HDSSB-a. Od tih 10 imena 9 je bivših ili sadašnjih članova HDZ-a. Pametnome dosta!”, poručio je Tomić.  On smatra da Slavoniju mogu izvući jedino oni ljudi koji se neće inatiti sa Zagebom i drugima.

  “Pozivam birače da ne glasaju za one ljude koji su ovu Slavoniju 20 godina upropaštavali, bilo da su se nalazili  ili se još uvijek nalaze u HDZ-u,  bilo da su obukli neku drugu košulju koja nosi pet slova. Opet kažem, pametnome dosta!”, zaključio je  Tomić.

  Predizborna kampanja SDP-a kreće danas predizbornim skupom u Osijeku, a za sljedeću subotu najavljen je skup u Đakovu.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog