Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Parni valjak u Osijeku

  Novi album “Stvarno nestvarno” proslava je svega što je Parni valjak činio u svojoj 35-godišnjoj karijeri. U deset pjesama kao začin ubačeni su elementi soula i bluesa i u svakoj se nalazi melodijska dionica koja se za uho lijepi poput čička i poziva da pjesmu preslušate opet.

  Turneja Parnog valjka na kojoj će se moći čuti nove pjesme, ali i nezaobilazni hitovi iz njihovog bogatog koncertnog staža, obuhvaća šest gradova u Hrvatskoj a 27.11.2011. stižu nam konačno i u Osijek.

  Karte za koncert možete kupiti na svim prodajnim mjestima eventim.hr i na www.eventim.hr

  Svakom kupcu ulaznice za koncert Parnog valjka, grupa daruje novi album “Stvarno nestvarno” u digitalnom obliku. Da biste preuzeli svoj primjerak albuma, sve što trebate napraviti je kupiti ulaznicu na prodajnim mjestima u sustavu Eventima, a zatim posjetite www.parni-valjak.net.

  Svaka ulaznica ima bar-kod koji je potrebno upisati na za to predviđeno mjesto na stranici i nakon toga možete besplatno skinuti novi album “Stvarno nestvarno”. No, to nije sve,. Zahvaljujući agenciji “Harma” (www.harma.hr ) nekoliko primjeraka CD-a podijelit ćemo u večerašnjoj emisiji HrTop12 Radio Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog