Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na triježnjenju zadržano osam vozača

  Na prometnicama Osječko-baranjske županije policija je tijekom martinjskog vikenda i pojačane kontrole prometa evidentirala 601 prekršaj, a u prometu su zatečena 63 vozača koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u organizmu, dok je 170 vozača prekoračilo brzinu kretanja vozila, 94 osobe nisu koristile sigurnosni pojas, 26 vozača je upravljalo tehnički nepregledanim i tehnički neispravnim vozilima. Osim toga, 11 vozača je upravljalo motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, četiri vozača su nepropisno pretjecala, dva vozača nisu koristila zaštitnu kacigu,  jedan vozač je oduzeo prednost prolaska drugom vozilu, a utvrđeno je još  i 230 ostalih prekršaja.

  U alkoholiziranom stanju zatečene su i dvije vozačice, a s apsolutno najvećom koncentracijom alkohola od 2,91 g/kg zatečen je vozač bicikla, 39-godišnjak s područja Općine Podgorač koji je do sada evidentiran 18 puta kao počinitelj prometnih prekršaja od čega se devet prekršaja odnosi na upravljanje u alkoholiziranom stanju biciklom ili mopedom.

  Tijekom provođenja pojačanih mjera osam osoba je smješteno u službene prostorije policije do otriježnjenja  zbog bojaznosti nastavka činjenja prekršaja upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju. U istom vremenu evidentirano je devet prometnih nesreća  od čega jedna s dvije lako ozlijeđene osobe i osam s materijalnom štetom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog