Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Matković prekinuo suradnju s HDSSB-om!

  Nakon što je prekinuo suradnju s HDSSB-om u osječkom Gradskom vijeću, Gordan Matković najavljuje raskid suradnje s tom strankom i u Skupštini Osječko-baranjske županije koja bi se trebala sastati sutra.

  U izjavi za naš Radio Matković je potvrdio prekid suradnje s HDSSB-om, no odbacuje tvrdnju da je to učinio zbog nezadovoljavajuće pozicije na listi za Sabor u IV. Izbornoj jedinici. Pojašnjava da je razlog tomu činjenica što njegovi projekti nakon jedanaest mjeseci suranje s HDSSB-om nisu dobili podršku i adekvatno mjesto u prijedlogu osječkog proračuna za sljedeću godinu,  pa je odlučio na drugi način pokušati se izboriti za njih. Isti takav stav, kako ističe, zauzeo je i kada je u pitanju budući rad Skupštine Osječko-baranjske županije čija je dosadašnja većina ovim njegovim činom upitna. Iako, kako kaže, nije prebrojavo ruke, svjestan je da je upitana dosadašnja većina u Skupštini Osječko-baransjke županije, te da  njegovi vijćenici osnivaju vlastiti klub. 

  Matković ponavlja da su nepoštivanje koalicijskog sporazuma od strane HDSSB-a i nerealizacija dogovorenih projekata jedini razlozi novonastaloj situaciji, te da to sigurno nije pozicija na listi za Sabor jer da mu je, kako kaže,  foteljaštvo bilo primarno prihvatio bi  ponude nekih drugih,  kojih je, tvrdi, također  bilo.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog