Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Efatin rođendan u znaku humanitarne akcije za majke i bebe

  Zajedničkom pjesmom svih izvođača i sudionika u programu i blagoslovom pomoćnog biskupa Đure Hranića završen je sinoć koncert kojim je obilježena četvrta godišnjica emitiranja vjerske emisije “Efata – Otvori se ” u programu Radio Đakova.

  Tim koncertom okončana je ujedno i humanitarna akcija “Darujmo od srca majkama i djeci” namijenjena kućama “Obitelji svetog Josipa” u kojima su utočište našle trudnice koje su odlučile roditi i njihove bebe.

  Svim sudionicima u akciji, a posebno ekipi Efate na čelu s urednicom Martinom Kuveždanin i direktorici Radio Đakova Mirjani Adrić čestitao je biskup Hranić.

  Zajedno s prihodom od ulaznica, drugim donacijama, dobrovoljnim prilozima i sinoćnjom donacijom Radio Đakova od tisuću kuna, u akciji je ukupno prikupljeno 16.390 kuna. Osim toga, prikupljena je i veća količina higijenskih i drugih potrepština za bebe. Akcija je organizirana u suradnji sa Župom Svih svetih, a u programu su bez naknade sudjelovali vokalno instrumentalni sastavi Matheus iz Bizovca, Mir iz Županje, Damjan iz Vukovara, učenici đakovačke Gimnazije, a svojim nastupom na temu obiteljskih odnosa publiku su posebno osvojili učenici 4. a razreda Osnovne škole Vladimira Nazora učiteljice Franjke Erdeljić, dok je zvijezda večeri bio jedanaestomjesečni Gabrijel i njegova majka Maja koji su našli utočište u kući obitelji svetog Josipa i čije svjedočenje je putokaz svim djevojkama koje zatrudne da abortus nije rješenje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog