Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vrijedne gostujuće pobjede kuglačica i Fortune

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Vrijedne gostujuće pobjede kuglačica i Fortune

  5. KOLO

  SILOS – DONJI ANDRIJEVCI         5:3

  Kuglači Silosa uvježbali su pobjeđivati sa 5:3. Nakon prošlotjedne pobjede protiv osječkoga Monte-Monta i momčad Donjih Andrijevaca doživjela je istu sudbinu. U prvom paru Goran Parač izgubio je svoj meč iako je srušio solidnih 560 čunjeva, a na 1:1 izjednačio je uvijek standardni Slobodan Brajković (579). U drugom paru Zvonko Mihaljević bacao je ispod svojih mogućnosti (530), ali je Budimir Dragojević ponovo donio izjednačenje na 2:2. U posljednjem paru igrač odluke bio je tomislav Dumančić sa srušenih 579 čunjeva, dok je Željko Liović srušio 551 čunj. Iako su momčadi osvojile po tri pojedinačna boda, 35 čunjeva viška bilo je na strani Silosa što im je donijelo novu pobjedu i ostanak na trećem mjestu sa šest osvojenih bodova.

  PIVOVARA ZRINSKI – FORTUNA                               1:7

  Fortuna je na osječkom Pampasu pomela uvijek neugodnu Pivovaru Zrinski. Cijela momčad je ostvarila ujednačene rezultate što je bilo dovoljno za dva nova boda i povratak mira pred predstojeće mečeve. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Milenko Nikolić (590), Mato Šalinović i Ivica Funarić srušili su po 575, Denis Leko Mlivić (553 – doživio jedini poraz), Darinko Radoš 546 i Ivan Živković 523.

  S nova dva boda Fortuna se popela na peto mjesto sa pet osvojenih bodova, a u slijedećem kolu očekuju ih posljednji Donji Andrijevci.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK DJEVOJKE

  5. KOLO

  KOPRIVNICA – ĐAKOVO                              2:6

  Đakovačke kuglačice su nakon tri odigrana kola jedina neporažena ekipa druge lige. U derbiju protiv Koprivnice Đakovčanke su upisale vrijednu pobjedu o kojoj je odlučivalo samo pet čunjeva. Ova pobjeda je i opravdana kandidatura za osvajanje prvoga mjesta.

  Najbolji pojedinačni rezultat ostvarila je Zora Grbeša (562), a njoj uz rame bile su: Marijana Peršun (558) i Dalija Perković (557). Helena Korbar srušila je 530, Vlatka Berc 506, a Lucija Kuna 245 i Nada Kulaš 241. Čunj. Nakon tri odigrana kola Đakovčanke se nalaze u vodstvu sa svih šest bodova.

  * * * * *

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultati 4. kola ostvarili su: Stanko Kuburić (Libro) 612, Petar Ivanda (Libro) 589., Zdravko Flac (Đakovačka vina) 582, Ilija Letica (Mandarić Šped) 576, Mirko Davidović (Mandarić Šped) 564 i Tihomir Orgulan (Fortuna) 563.

  REZULTATI 4. KOLA:

  FORTUNA – MANDARIĆ ŠPED                    2:6

  GRICKOVI – NOVI SILOS                                              5:3

  ĐAKOVAČKA VINA – LIBRO                        2:6

  MAJEROVI – SUN TRUCK              igra se u srijedu u 17 sati

  * * * * *

  OTVORENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU ZA REKREATIVKE

  Počelo je i prvenstvo za rekreativke. U dvokružnom sustavu natjecanja nalazi se osam ekipa.

  U prvom kolu postignuti s slijedeći rezultati:

  FAVORI – VUKA                                                                              7:1

  NATURAL – ŽENSKA INICIJATIVA HNS-a 2            3:5

  DRUGE – SATNICA ĐAKOVAČKA                                 6:2

  OBRTNIK – ŽENSKA INICIJATIVA HNS-a 1             6:2

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog