Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Silosu novi bodovi, Fortuni poraz u derbiju

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Silosu novi bodovi, Fortuni poraz u derbiju

  3. KOLO

  SILOS – MONTE-MONT                 5:3

  Bivša osječka Opeka opasno je prijetila kuglačima Silosa sve do samoga kraja susreta. Tomislav Dumančić igra u odličnoj formi što je potvrdio i prvim bodom sa srušenih 567 čunjeva. Loše je svoju partiju otvorio Branko Kušt (srušio skromnih 244 čunja) tako da ga je nakon 60 hitaca zamijenio Ivica Raković (254 srušena drva). Zvonko Mihaljević u drugom paru bacio je lošije od svojim mogućnosti (536), ali je Slobodan Brajković upisao pobjedu sa 570 čunjeva. U posljednjem paru Goran Parač ostvario je najbolji rezultat meča (586), a Željko Liović sačuvao je 16 čunjeva viška (srušio 543 čunja) za nova dva boda koja Silos dovodi do trećega mjesta.

  ŽELJEZNIČAR (OSIJEK) – FORTUNA          6:2

  Derbi susret zasluženo je pripao Osječanima. U prvom paru Denis Leko Mlivić sa solidnih 689 čunjeva otvorio je susret osvojivši prvi bod za Fortunu. Ivica Funarić u prvom paru (541) izgubio je svoj meč, tako da je rezultat nakon prvoga para bio 1:1. U drugom paru loše je bacao Milenko Nikolić (srušio samo 524 čunja), a nešto bolji rezultat ostvario je Mato Šalinović, ali niti 550 čunjeva nije bilo dovoljno za pobjedu. Sa srušenih540 čunjeva Darinko radoš upisao je drugi bod za Đakovčane, a Ivan Živković u posljednjem paru upisao je poraz u setovima. S ovim porazom Fortuna je pala na šesto mjesto sa tri osvojena boda.

  * * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK – DJEVOJKE

  2. KOLO

  ĐAKOVO – MLADOST (ČEMINAC)            6:2

  Đakovačke kuglačice ostvarile su rutinsku pobjedu protiv gošći iz Čeminca. Za nova dva boda bili su potrebni slijedeći osobni rezultati:

  Lucija Kuna – 492

  Dalija Perković – 540

  Zora Grbeša – 536

  Marijana Peršun – 507

  Helena Korbar – 416 i Nada Kulaš – 107

  Helena Mezak – 531

  * * * *

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultate ostvarili su: Zlatko Erceg (Majerovi) 583, Petar Ivanda (Libro) 573, Stanko Kuburić (Libro) 570), Perija Marić (Libro) 560, Josip Farkaš (Novi silos) 558, Željko Raković (Đakovačka vina) 557.

  REZULTATI 3. KOLA:

  LIBRO – FORTUNA           8:0

  NOVI SILOS – ĐAKOVAČKA VINA             6:2

  MANDARIĆ ŠPED – MAJEROVI                  2:6

  SUN TRUCK – POLICIJA – odgođeno

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog