Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Radnici Đakovštine u srijedu odlaze u Zagreb!

  Nakon prošlotjedne blokade upozorenja, bivši radnici Đakovštine danas su blokirali dva ulaza u svoju bivšu tvrtku. Ne odustaju od obećanih im 26 milijuna kuna za otpremnine.

  “Oni su nas na to natjerali, iscrpili smo sve miriljubive metode i više nemamo izbora i zato moramo na ovaj način doći do onoga što smo zaslužili”, pojašnjava Stjepan Petz

  Radikalizacija borbe za ono što im je obećano podrazumijeva i neke nove aktivnosti, kaže Sanja Katić. Naime, prosvjednici su tijekom blokade ulaza u bivšu tvrtku odlučili u srijedu otići u Zagreb. “Igramo se po Đakovu, pa se idemo malo “igrati” po Zagrebu, možda bude nešto. Vjerujem da ćemo napuniti dva autobusa”, ističe Sanja Katić.

  “Nema predaje, ne smijemo odustati,  jer to oni jedva čekaju”, poruka je bivših radnika Đakovštine koje je posebno pogodila izjava ministra Petra Čobankovića da su sami krivi za propast tvrtke.

  ” Jesmo li mi krivi što su nas pokrali, što nam nisu uplaćivali doprinose, jesmo li mi trebali raditi posao državnih institucija koje su znale za to….?” rezignirano se pita Dragica Rupčić.

  Današnja blokada trajala je sat i pol, ponovit će se i sutra, a srijeda je, zasad, rezervirana za odlazak u Zagreb gdje će bivše radnike Đakvoštine dočekati i vukovarski branitelji i logoraši.     

  Podršku prosvjednicima danas su iskazali i đakovački branitelji i maratonac Tadija Opačak.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog