Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Radnici Đakovštine od utorka u 11 sati ponovo prosvjeduju, moguć i štrajk glađu

    Očajni, izvarani i izmanipulirani, kako tvrde, od Vlade i ministra Petra Čobankovića, bivši radnici Đakovštine odlučili su ponovno prosvjedovati.

    Svoj prosvjednički šator podižu ponovo sutra od 11 sati, kada počinje danonoćni prosvjed, najavio je Stjepan Ljubej, a kao mogućnost najavljuju i druge mjere, blokadu, ali i štrajk glađu. Predstavnici radnika Đakovštine više neće u Zagreb, rješenje svojih potraživanja čekat će pred bivšim tvrtkom.”Nemamo što izgubiti”, poručuju, a o njihovu raspoloženju najbolje govori   činjenica da se konferencija za novinare njihovih predstavnika, odnosno pregovarača pretvorila u izljev ogorčenja i razočaranja. “Policiji smo prijavili  mirni prosvjed očajnih radnika, a očajni će možda biti prisiljeni i na očajne poteze”, poručila je Sanja Katić.  

    Gradonačelnik Zoran Vinković ponovio je svoj zahtjev da Vlada posebnom uredbom riješi potraživanja bivših radnika Đakovštine. 

    Za komentar najnovije situacije oko slučaja Đakovština obratili smo se Ministarstvu poljoprivrede, no zasad nema reakcije. O  novonastaloj situaciji bit će riječi i u emisiji “Izravno” u utorak u 14,05.

    omentara

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog