Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prva podzmena garaža gotova za mjesec dana

  Izvedba prve podzemne garaže u sklopu Stambeno-poslovno-hotelskog kompleksa Đakovo Centar, koji je izgrađen na mjestu nekadašnjeg starog silosa, je pri kraju. U tijeku su završni radovi na asfaltiranju gornje plohe, odnosno nadzemnog parkirališta, ističe Predrag Rener čiji arhitektonski studio potpisuje idejno i izvedbeno rješenje tog kompleksa

  “Površina podzemne garaže je 5.822 četvorna metra,  moći će primiti 107 vozila, dok  je  nadzemno  parkiranje predviđeno  za 167 vozila, odnosno ukupno za  oko  27o  vozila”, ističe Rehner.

  Podzmena garaža impozantno je zdanje namijenjeno isključivo osobnim automobilima,a bit će gotova za najviše mjesec dana, najavljuje Rehner. Stanari  krila A, u kojem je na drugom i trećem katu 38 stanova,  imaju  pristup garaži svojim posebnim dizalima. 

  I ti stanovi u krilu A, koji gledaju na Ulicu kralja Tomislava bit će spremni za prve stanare do kraja godine, i time je okončana prva faza tog projekt površine oko 12 tisuća četvornih metara.

  S krilom B u kojem je 61 stan i krilom C, ondosno budućim hotelom visoke kategorije,  cijeli kompleks ima oko 24.000 četvornih metara, ističe Rehner.

  Završetak te investicije Projektgradnje iz Slavonskog Broda usporila je gospodarska kriza., a  taj kompleks, kada bude u potpunosti gotov, zahtijevat će cjelovito rješenje  prostora Hrvatskog sokola.

  Osim toga, taj kompleks s podzemnog garažom, a u čijoj blizini su i dvije škole i nastavno-sportska dvorana, iziskuje i novu prometnu regulaciju u tom dijelu grada, kaže Rehner. “Moguće je otvoriti promet i po zapadnoj strani, prema korzu, a moguće je otvoriti promet, barm u jednom smjeru, i uz Školski prolaz”, predlaže Rehner. No, kaže, o tome se tek trebaju donijeti konačna rješenja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog