Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljen program Demokratske stranke žena

  Demokratska stranka žena i Sindikat nezaposlenih Hrvatske u osnivanju, danas su u više slavonskih gradova predstavili svoj predizborni program pod nazivom Plan kontra “Kuku-lele, koko-da”. Na konferenciji za novinare u Đakovu predsjednica stranke Marija Jelinčić istaknula je da će na izbore izići u 10 izbornih jedinica, a na listama će imati najmanje 60 posto žena.

  – Naš Plan kontra “kuku-lele, koko-da” polazi prvenstveno od smanjenja broja županija, koje bi postale regije, te smanjenja broja općina po kriteriju samofinanciranja, rečeno je na presici.

  Demokratska stranka žena predlaže i konačna rješenja za pljačkašku privatizaciju i ratno profiterstvo, a svojim programom obuhvaća i ostale segemente društva, te se osobito protivi integraciji u EU:

  – Mi smo protiv ovog puzajućeg ulaska u EU, naš 100-postotni suverenitet bi zamijenili za 1 posto suvereniteta, dok primjerice, Njemačka ima 16 posto učešća. Ova Europska unija je porobljavanje od strane krupnoga kapitala, zaključila je Jelinčić

  Članice Demokratske stranke žena i Sindikata nezaposlenih Hrvatske i s današnje su konferencije za novinare čestitale radnicima Đakovštine na ustrajnosti i ostvarenom cilju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog