Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Igra “mačke i miša”

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA JUNIORE

  10. KOLO

  METEOR ĐAKOVO – STRMAC (N. GRADIŠKA)    118:43

  (41:11; 33:9; 22:10; 22:13)

  Prva petorka đakovačkiH košarkaša odigrala je samo šest minuta i već tada nagovijestila težak poraz gostiju. U prvih 10 minuta rezultat je bio 41:11, a od tada u igri je bila rezervna postava koja je također iz minute u minutu povećavala prednost. Gosti iz Nove Gradiške došli su sa samo šest igrača i do kraja susreta bila je to igra „mačke i miša“. U takvoj igri najbolje se snašao Vedran Budimir sa ubačenih 27 koševa, Vinko Šušak dodao je 24, Marjanović 18, Ćurić 16, Žeravica 12, Fekete 8, Alduk 4, Duvnjak 3, Mijatović 2, Sokolović 2, Gadžić 2. Još je igrao Bossi.

  Ovom pobjedom Đakovčani su potvrdili drugo mjesto i nastup u Ligi za prvaka koja će se odigrati na proljeće.

  POŽEGA – ŠK „SEDAM“ II            100:55

  “Školarci“ su otputovali u Požegu gdje su odigrali utakmicu posljednjega 10. kola. Teško su poraženi s visokih 45 koševa razlike čime Đakovčani ostaju na posljednjem šestom mjestu na tablici.

  VUKOVAR – ŠK „SEDAM“            56:64

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA MLAĐE KADETE

  10. KOLO

  GRADIŠTE – METEOR ĐAKOVO 42:62

  Mlađi kadeti Meteor Đakova na gostovanju u Gradištu ostvarili su rutinsku pobjedu. U samom početku utakmice stvorili su prednost koju su održavali do samoga kraja susreta. S nova dva boda Đakovčani i dalje ostaju najozbiljniji kandidati za osvajanje jednoga od prva dva mjesta koja vode u Ligu za prvaka.

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Hajduković 12, Katalinić 6, Šola 4, Peran 10, Tomić 5, Bušić 7, Smoljo  7, Šutalo 6, Marjanović 5. Još su igrali: Omazić, Divić i Vidović. Trener: Marko Müller.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog