Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fortuna uhvatila formu

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Fortuna uhvatila formu

  7. KOLO

  FORTUNA – ULJARA (ČEPIN)      7:1

  Kuglači Fortune hvataju formu. Protiv čepinske Uljare upisali su visoku i zasluženu pobjedu kojom i dalje ostaju na trećem mjestu sa devet osvojenih bodova.

  Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Denis Leko-Mlivić (599), a ostali igrači bacili su podjednake rezultate što je bilo dovoljno za nova dva boda. Ivica Funarić srušio je 573, Vlado Ivančić 566, Milenko Nikolić 563, povratnik Mile Drmić 559 i Ivan Bagarić 541 čunj.

  U slijedećem 8. Kolu Fortuna ide na gostovanje u Belišće gdje ih očekuje drugoplasirani Željezničar.

  BELIŠĆE – SILOS                               6:2

  Kuglači Silosa odlično su otvorili susret s dvije pojedinačne pobjede (Budimir Dragojević 539 i Slobodan Brajković 555). Utakmicu je na stranu Belišćana preokrenuo drugi par u kojemu Đakovčani doista nisu imali sreće. Branko Kušt izgubio je svoj meč za samo jedan čunj (srušio solidnih 548 čunjeva) što je značilo da su domaći nakon drugog para izjednačili na 2:2. Zvonko Mihaljević bacio je skromnih 520 čunjeva, a u trećem paru slabo su bacili Goran Parač (515) i Željko Liović (512) što je bilo dovoljno za poraz. Šteta, jer da je bilo malo više sportske sreće, Silos bi se kući vratio barem s jednim bodom. Ovako još jedna „nula“ na njihovom kontu dovela ih je na sedmo mjesto sa šest osvojenih bodova.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK – DJEVOJKE

  7. KOLO

  ĐAKOVO – OBRTNIK (NG)           7:1

  Bez većih poteškoća Đakovčanke su upisale nova dva boda u susretu protiv kolegica iz Nove Gradiške. Đakovačke kuglačice postigle su slijedeće pojedinačne rezultate:

  Vlatka Berc (510), Dalija Perković (530), Nada Kulaš (485), Lucija Kuna (543), Marijana Peršun (517) i Helena Mezak (536). Dovoljno za prvo mjesto na tablici sa deset osvojenih bodova.

  * * * * *

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Šesto kolo ponudilo je niz odličnih osobnih rezultata što potvrđuje da igrači gradske lige ulaze u formu. Najbolji rezultat ostvario je Ivan Balaž (Policija) 605, Petar Ivanda (Libro) 582, Krešimir Tolj (Policija) 577, Ivan Raković (Đakovačka vina) 576, Mladen Vukanović (Đakovačka vina) i Karlo Šipoš (Grickovi) 573, Zoran Soldić (Fortuna) 572.

  REZULTATI 6. KOLA:

  FORTUNA – POLICIJA                    2:6

  ĐAK. VINA – SUN TRUCK              4:4

  GRICKOVI – MANDARIĆ ŠPED    5:3

  NOVI SILOS – LIBRO                       1:7

  * * * * * *

  OTVORENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU ZA ŽENE REKREATIVKE

  Dvije ekipe – Druge i Ženska inicijativa HNS-a 2 nakon tri gola imaju svih šest bodova.

  Najbolje pojedinačne rezultate 3. kola ostvarile su: Verica Sučić (Favori) 255, Iva Juhasz (Natural) i Julijana Drenjančević (Druge) 222, Daliborka Ćurić (Obrtnik) 221, Marijana Lulić (Natural) 220, Zrinka Ljubičić (Ženska inicijativa HNS-a 2) 219.

  REZULTATI 3. KOLA:

  FAVORI – ŽEN. INICIJATIVA HNS-a 1       6:2

  DRUGE – NATURAL                                         6:2

  VUKA – SATNICA                                            2:6

  OBRTNIK – ŽEN, INICIJATICVA HNS-a 2 3:5

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog