Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Buge slave desetogodišnjicu djelovanja

  Lions klub Buga ovoga vikenda obilježava desetu obljetnicu djelovanja, a tim povodom u Đakovu su se okupili predstavnici svih hrvatskih Lionsa. Program je počeo sinoć, a nastavljen je danas u dvorani Florentini sjednicom Vijeća guvernera, te svečanom akademijom na kojoj je o dosadašnjem djelovanju Buga govorila predsjednica dr. Iva Angebrandt istaknuvši posebno humanitarne akcije, odnosno pomoć potrebitima, od mladih umjetnika, do slijepih i slabovidnih osoba, te ostalih potrebitih.

   U svom izlaganju predsjednica Buga posebno se zahvalila Gradu Đakovu, Milosrdnim  sestrama  Svetog Križa i Radio Đakovu za dugogodišnju uspješnu suradnju i humanitarno djelovanje.

  Đakovačkim Bugama upućene su brojne čestitke, a jubilej im je čestitao i Jusuf Šehović, guverner Distrikta 126 Hrvatska Jusuf Šehovićk koji je tom prigodom naglasio da su đakovačke Buge “prototip kako treba djelovati u lokalnoj zajednici”. I on je izrazio zadovolsjtvo što  je i Radio Đakovo  dio tog nastojanja. 

  U prigodnom programu sudjelovali su učenici đakovačke Gimnazije Antuna Gustava Matoša  i polaznici Glazbene škole.

  Osim obilaska dnevnog boravka za starije i Montessori vrtića Milosrdnih sestara svetog Križa, sudionici su se upoznali i sa đakovačkim znamenitostima, a predviđen je obilazak Vukovara i Iloka.

  Prihod od proslave desetogodišnjice Lions kluba Buga namijenjen je stipendiranju nadarenog mladog umjetnika Davora Kelića koji je ove godine upisao studij orkestralnog dirigiranja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog