Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bivši radnici Đakovštine najavljuju radikalnije akcije

  Simbolično  –  povodom Dana kruha, danas u 9 sati bivši radnici Đakovštine okupili su se u katedrali  na misi zahvalnici   za plodove zemlje.

  “Nitko drugi, nego Bog dragi nam može pomoći u rješavanju naših problema”, izjavila je uoči mise  Sanja Katić. “Jedino u ovoj državi radnik može biti kriv kada tvrtka propada, nigdje na svijetu toga nema”, rekla odgovarajući na najnovije izjave ministra Petra Čobankovića.

  Misno slavlje predvodio je đakovački župnik Tomislav Čorluka koji je pozvao vjernike na molitvu za pravedno rješenje problema bivših radnika Đakovštine. “Dragi Bog može smekšati ljudska srca, može naći pravedno rješenje, može ukazati. Molimo njegovu volju, a njegova volja je pravda, ljubav, mir, poštenje i dobrota…” , poručio je župnik Čorluka.

  Nakon mise, bivši radnici Đakovštine vratili su se  u svoj logor, a već sutra se mogu očekivati radikalnije metode.”Svaki  dan idemo u radiklanije akcije,  već sutra je navjerojatnija blokada bivše tvornice, a dolaze nam i branitelji Vukovara iz Zagreba”, ističe Sanja Katić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog