Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dodatnim osposobljavanjem do posla

  Od 1800 mladih, koliko ih je evidentirano u đakovačkoj ispostavi Zavoda za zapošljavanje, njih 60 bit će pozvano na testiranje nakon kojega će samo 8 njih biti odabrano za besplatno sudjelovanje u projektu “Mladi pred vratima”, odnosno po četvero za osposobljavanje za web dizajnera i instalatera solarnih sustava.

  Taj projekt, predstavljen je danas u Gradskoj vijećnici na tribini pod nazivom “Nove tehnologije – nove mogućnosti” koju je organiziralo Udruženje Baranja iz Bilja u partnerstvu s Područnom službom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Mirovnom grupom “Oaza” iz Belog Manastira. Projekt se financira  sredstvima Europske unije, istaknula je koordinatorica Antia Andrašek-Mihaljević, a partneri u projektu su i ustanove za obrazovanje odraslih “Janus” iz Osijeka i “Centus”  iz Vukovara gdje će polaznici pohađati predavanja. Predviđeno je  240 sati, odnosno 160 nastave s vježbama i 80 sati praktične nastave.

  Na tribini je bilo riječi i o važnosti cijeloživotnog obrazovanja, primjeni web dizajna u poslovanju malih poduzetnika, te o korištenju obnovljivih izvora energije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog