Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Mašić donio pobjedu Croatiji, Đakovu nova „nula“

    TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

    Mašić donio pobjedu Croatiji, Đakovu nova „nula“

    3. KOLO

    CROATIA – ORIOLIK  1:0 (0:0)

    Na plus 32 doista je bilo teško i gledati subotnju utakmicu između Croatije i Oriolika, novaka u Trećoj ligi. U takvim vremenskim (ne)prilikama i nogometašima obje momčadi bilo je teško igrati tako da je prvo poluvrijeme proteklo više u prijateljskoj tonu nego li u borbi za bodove. Iz prvoga dijela bilježimo samo stopostotnu priliku domaćih u 39. minuti kada napadač Mile Blažević ne uspijeva s pola metra ugurati loptu u mrežu gostiju. Gosti su s dva dobra udarca zaprijetili Piplici, ali na odmor se otišlo bez golova. U nastavku susreta nogometaši Croatije krenuli su agresivnije što je donijelo rezultat u 68. minuti. Trener na današnjoj utakmici Čedo Maras (zamijenio bolesnoga Damira Lelasa) pogodio je sa zamjenom igrača tako da je u prvom kontaktu s loptom Hrvoje Mašić postigao gol za vodstvo domaćih. Lokmić je na desnoj strani odigrao Blaževića koji iz prve centrira u kazneni prostor. Na pravom mjestu našao se Mašić i glavom matirao golmana Hercega. Do kraja susreta nogometaši Croatije pokušavali su iz kontri, a gosti nisu napravili niti jednu ozbiljniju priliku za gol.

    Drugu ovosezonsku pobjedu ostvarili su:Piplica, Bešlić, Lokmić, Blažević (70. Lulić), Lovaković (65. Mašić), Kerovec (73. Sivrić), Novoselić, Krizmanić, Stipanović, Gavran, Goluža.Trener: Čedo Maras.

    SLOBODNICA – ĐAKOVO           4:1 (1:0)

    Na svom drugom gostovanju nogometaši Đakova upisali su drugu „nulu“. Igrači Slobodnice već u 12. minuti poveli su s 1:0 (strijelac Vukoja). U drugom poluvremenu bolju igru Đakovčani su okrunili u 60. minuti kada je Branko Nikolić zabio za 1:1. U nastavku susreta neopreznost đakovačke obrane, nakon ubačaja iz kornera,  iskoristio je Ravlić za vodstvo domaćina 2:1. Nakon toga, igra Đakova se raspala, a domaći s dva gola (81. ponovo Ravlić i 90. Caban) potvrđuju zasluženu pobjedu.

    Nakon tri kola nogometaši Đakova imaju samo tri boda.

    * * * * *

    MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

    3. KOLO

    GRAFIČAR VODOVOD – TORPEDO        2:1

    Kuševački nogometaši nadali su se da iz Osijeka mogu donijeti sva tri boda, ali računicu su im pokvarili borbeni mladi Osječani. Domaći su došli u vodstvo 1:0, a u 43. minuti Pitlović je izveo slobodan udarac. Na putu do mreže Žeravica je dotaknuo loptu za 1:1. U drugom dijelu domaći su vodećim golom okrunili svoju terensku inicijativu i upisali prva tri boda. Nogometaši Torpeda nakon tri kola imaju četiri boda.

    * * * * *

    PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

    4. KOLO

    MLADOST (ĐS) – KEŠINCI 2:1

    Susjedski derbi uvijek nabijen emocijama protekao je u dominaciji domaćina. Satničani su golovima Bojanovića poveli s 2:0 i taj rezultat čuvali do samoga kraja susreta. U posljednjim minutama gosti su uspjeli postići gol za smanjenje rezultata na 2:1. Ovo je prva pobjeda Mladosti koja ih miče s dna tablice.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog