Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prvi memorijal „Goran Kunštić i Ivan Jozipović Joza“

  NAJAVLJUJEMO – SUBOTA I NEDJELJA

  Prvi memorijal  „Goran Kunštić i Ivan Jozipović Joza“

   Prvi memorijalni nogometni turnir „Goran Kunštić i Ivan Jozipović Joza“ Nogometni klub „Croatia“ organizira u sjećanje na svoje rano preminule igrače.

  Goran Kunštić nogomet je počeo igrati 1997. Godine kao član limača Croatije, a nakon toga prošao je kroz selekcije mlađih i starijih pionira, kadeta i juniora. Mladi đakovčaki nogometaš preminuo je 6. Studenoga 2006. Godine.

  Ivan Jozipović rođen je 19. Studenoga 1986. Godine, a svoju nogometnu karijeru počeo je u limačima Croatije, da bi nakon toga prešao u Nogometni klub „Đakovo“. Kao učenik I. gimnazije u Osijeku karijeru nastavlja u prvoligaškom gradu sa Drave gdje odrađuje kadetski i juniorski staž. Nakon toga Joza se vraća u Nogometni klub „Đakovo“, zatim jednu sezonu igra u Grafičar Vodovodu, te se vraća se u svoj matični klub Croatiju. Tragična smrt prekinula je uspješnu karijeru Ivana Jozipovića Joze 29. siječnja 2009. godine.

   Sutra su na rasporedu dvije utakmice: u 16 sati sastaju se Đakovo i Torpedo iz Kuševca, a u 18 sati snage će odmjeriti Croatia i Radnički iz Viškovaca.

  U nedjelju u isto vrijeme igrat će se utakmice za treće i prvo mjesto.

  Nogometaši Croatije jučer su odigrali prijateljsku utakmicu u Starim Perkovicima. Protiv Slavonca slavili su sa uvjerljivih 6:2. Strijelci za Croatiju bili su: dva puta Bešlić, te po jednom Lovaković, Lulić, Stipanović i Blažević.

  * * * * *

  Rukometaši Đakova sinoć su otvorili rukometnu sezonu. U prijateljskom susretu protiv Osijeka doživjeli su poraz 33:31. Sve do rezultata 21:21 bila je to izjednačena utakmica, ali tada gosti prelaze u vodstvo 24:21 kojega uspijevaju sačuvati do samoga kraja.

  U redovima Đakova vidjeli smo dva povratnika: golmana Gorana Rajkovića, dugogodišnjega vratara našičkoga Nexea i Antonia Jozipovića koji se nakon šestomjesečne stanke vratio u redove đakovačkoga Dukat ligaša.

  Najbolji strijelac u redvoima domaćih bili su Jozipović i Tomislav Barberić sa po 7 golova, tot je dodao 5, Boris Lubar 4, Punda 3, Lovrić 3, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Ivan Barberić, Josipović, David Lubar i Pahanić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog