Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otkriven kradljivac motornog ulja

  Policija je pronašla kradljivca koji je iz dvorišta farme između Tomašanac i Jospovca Punitovačkog ukrao više od tisuću litara motornog ulja. Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da je to 28-godišnjak s područja Grada Đakova. Otuđeno motorno ulje pronađeno je kod 43-godišnjaka s područja Općine Vuka. Naime, 43-godišnjak je za nekoliko tisuća kuna otkupio motorno ulje od 28-godišnjaka unatoč tome što je znao je ukradeno. Protiv dvojca slijede odgovarajuće kaznene prijave.

  U vremenu od 6. do 9. kolovoza u Đakovačkoj ulici u Širokom Polju nepoznati lopov provalio je auto limarsku radionicu. Nakon provale lopov je otuđio razni automehaničarski alat i električne bušilice. Krađom su oštećeni 42-godišnjak i 38-godišnjak iz Širokog Polja za oko 25.000 kuna. Protiv nepoznatoga provalnika slijedi kaznena prijava.

  Na autocesti A 5 u blizini Đakova 11. kolovoza oko 16,10 sati u vozilu je pronađena veća količina cigareta bez odgovarajućih markica. Kontrolom vozila, kojim je upravljao 49-godišnjak sa šireg područja Đakova, pronađeno je više stotina kutija cigareta. Također naknadnom pretragom obiteljske kuće vozača pronađeno je još oko 800 kutija cigareta bez odgovarajućih markica. Protiv 49-godišnjaka slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog