Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Većina mjesta popunjena

  Danas se nastavljaju upisi u srednje škole. Objava rezultata je sutra, a potvrda upisa u četvrtak.

  Đakovačka Gimnazija Antuna Gustava Matoša ove godine upisuje četiri prva odjeljenja, odnosno 112 učenika. I ove godine potvrđuje se veliki interes za tu školu, pa je već prvoga dana primljeno 139 prijava.

  -Srednja strukovna škola Braće Radića za sljedeću školsku godinu ima 196 slobodnih mjesta, a najviše je zanimanja za zanimanje ekonomist za koje jezaparimljeno 86 prijava za 56 predviđenih mjesta. Za jedno odjeljenje računalnih tehničara, odnosno za 28 predviđenih mjesta zaprimljene su 34 prijave, a isti broj zainteresiranih je i za zanimanje prodavača. Za zanimanje komercijalist zaoprimljene su 32 prijave, a predviđenih mjesta je 56, dok ja za zanimanje poslovni tajnik stiglo 12 prijava, a za upis je predviđeno 28 mjesta.

  U Obrtničkoj školi Antuna Horvata za sljedeću su školsku godinu predviđena 252 mjesta u 9 razrednih odjela, a od toga su tri četverogodišnja programa i 13 trogodišnjih. Jučer je stiglo oko 200 prijava, a najveće je zanimanje za kuhare, dok je najslabije za tesare, zidare i krojače.

  U svim školama prijave se primaju do 16 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog