Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP:”Đakovo osuđeno i zbog HDZ-ove i zbog HDSSB-ove vlasti”

  Nakon ergele, rodilišta, suda i odvjetništva,   što će sljedeće HDZ-ova vlast ukinuti u Đakovu ili preseliti u neko drugo mjesto, je li to možda Gimnazija?, pitaju se u đakovačkom SDP-u. Ukidanje suda u Đakovu, odnosno njegovo pripajanje našičkome sudu još je jedna u nizu nevjerojatnih odluka hrvatske Vlade, upozorio je Josip Matkov ističući da će to izazvati velike probleme građanima Đakova ilustrirajući to na primjeru ishođenja potvrde o nekažnjavanju. “Zbog te potvrde  oko 2000 građana godišnje  morat će u Našice koje uopće nije prometno povezano s Đakovom”, ističe  Matkov.

  Takva odluka ne može opstati, smatraju u SDP-u zbog čega su, kako je rekao Dragutin Bodakoš, saborski zastupnici te stranke podnijeli amandmane. Traže da u Đakovu, i Belom Manastiru ostanu i odvjetništvo i sud jer bi vladina  racionalizacija donijela više problema stanovništvu, nego financijskih ušteda državi, smatra Bodakoš.

  Osim zbog HDZ-ove državne vlasti, Đakovo je, kako je naglasio Damir Tomić, osuđeno i zbog županijske HDSSB-ove vlasti koja zbog svoje “politike sukoba sa svima  zatvara sva  moguća  vrata Đakovu”.  Podsjetio je na  zatvaranje rodilišta  za što je, kako tvrdi Tomić,  županisjka vlast, kao vlasnik te usanove,  pokušala skinuti odgovornost sa sebe zato što nisu činili ništa.  “Što će nam  županisjka vlast ukoliko ne može zaštiti ustanovu koju kontrolira?”, pita se Tomić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog