Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Župan proglasio elementarnu nepogodu za Đakovo, Satnicu i Trnavu

  Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić proglasio je elementarnu nepogodu za područje Grada Đakova i dviju općina, Satnice i Trnave. Razlog je nedavno nevrijeme, odnosno velike količine padalina i led koji je posebno pogodilo dijelove grada i te dvije općine.

  Povjerenstva za procjenu štete tih jedinica lokalne samouprave trebaju procijeniti stvarne posljedice štete na svom području i te podatke dostaviti Županijskom povjerenstvu u roku od pedeset dana od početka nepogode.

  U skladu s rješenjem o proglašenju elementarne nepogode, Općina Stanica Đakovačka uputila je poziv mještanima i vlasnicima nekretnina na svom području koji su pretrpjeli štetu da to prijave od sutra do 16. lipnja u vremenu od 8 do 14 sati. Uz osobnu iskaznicu,  potrebno je predočiti i dokumente za dokazivanje čestica oštećenih poljoprivrednih kultura i objekata.

  Poziv fizičkim i pravnim osobama za prijavu štete nastale zbog olujnog nevremena na području grada uputio je i gradonačelnik Zoran Vinković, a štete se prijavljuju do 17. lipnja u vremenu od 8 do 14 sati. Za prijavu je potrebno imati osobnu iskaznici OIB, dokaz o vlasništvu i kopiju obrasca za ostvarivanje poticaja u poljoprivredi ili kopiju posjedovnog lista.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog