Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Umjesto inzistiranja na reviziji pretvorbe, Vinković samo zastrašio direktore, tvrdi Raspudić

  Današnjom konferencijom za novinare čelnici đakovačkog HDZ-a, kako su rekli, otvaraju “Pandorinu kutiju”, a povod im je najavljeni prosvjed bivših djelatnika propale Đakovštine zbog čega traže reviziju pretvorbe bivšeg PIK-a. HDZ je na strani bivših radnika koje pozivaju da pitaju gradonačelnika Zorana Vinkovića što je on učinio po tom pitanju. Optužuju ga da je u ovih deset godina svojim populizmom samo manipulirao i obmanjivao javnost, te da je u sprezi s novim vlasnicima. Osim što je svojim istupima zastrašio nekoliko đakovačkih direktora, Vinković nije poduzeo ništa po pitanju revizije pretvorbe i privatizacije, istaknuo je Ante Raspudić. Spomenuo je Petra Uzuna, Ćiku Šimića, Marka Spajića, Vladimira Pološkog , Josipa Garvanovića i  Josipa Hercega zamjerivši im što su se  povukli i time omogućili propadanje tvrtki. “Zamjeram im što su se pristali potiho maknuti u sjenu, što se nisu borili za te tvrtke i djelatnike, nego su  ih  prepustili , a oni su sebi imovinu rješavali iz tih tvrtki”, pojasnio je Raspudić. HDZ, kako navodi Raspudić, neće štiti nikoga u nastojanju da se rasvijetli uloga onih koji su odgovorni za gubitak 2000 radnih mjesta.

  Ivan Pološki tvrdi da iza organizacije subotnjeg prosvjeda bivših radnika Đakovštine stoji gradonačelnik Zoran Vinković, pa poziva te radnike da ga pitaju što je učinio za spas te tvrtke,  je li ostvario svoja obećanja o reviziji i kažnjavanju krivaca za propast radnih mjesta.

  Osim osiguranja egzistencije sebi i svojima na račun proračuna, ova gradska vlast, ali i županijska, nije učinila ništa za gospodarstvo. Grad sve dublje i dublje tone, poručuju iz HDZ-a podsjećajući da su jedine investicije u gradu one koje financira Vlada, a to su zatvorena jahaonica, studentski dom, deponija  Vitika.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog