Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Selcima pod vodom bilo tridesetak stambenih i gospodarskih objekata

  Sinoćnje olujno nevrijeme praćeno grmljavinom, kišom i ledom veličine lješnjaka prouzročilo je veće probleme, a najviše ih je bilo u Selcima Đakovačkim gdje je u Ulici Vladimira Nazora i Grobljanskoj bilo poplavljeno tridesetak stambenih i gospodarskih objekata. Odvodni sustav nije mogao primiti veliku količinu padalina, a izmjereno je 25 litara po četvornom metru, te je voda poplavila niža područja s kojih se povukla tek oko 23 sata. U nekim dijelovima posljedice su vidljive tek jutros.

  U gradu je najviše problema bilo u Radićevoj ulcii, u Pašinu prolazu, na Villi, a vatrogasci su uklanjali i dva polomljena stabala, s prometnice kod Malog parka i sa kioska kod Stanice za tehnički pregled. Prema riječima zapovjednika Antuna Jurmana, sinoć je na otklanjanju posljedica nevremena bilo angažirano trideset vatrogasaca.

  Zbog olujnog nevremena posla su imale i dežurne ekipe đakovačkog pogona HEP-a, doznajemo od Zdravka Horjana, rukovoditelja Odjela za vođenja pogona. Bilo je kratkotrajnih ispada desetkilovoltnih vodova Selci, Bračevci i Kuševac. Prijavljeno je i dvadesetak pojedinačnih dojava o nestanku električne energije u domaćinstvima, a zabilježena su i tri udara groma u objekte gdje su stradali mjerni i kućanski uređaji.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog