Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Slijedi blokada Slavonike, poručili bivši radnici Đakovštine

  Tek stotinjak radnika bivše Đakovštine dd okupilo se na posljednjem skupu upozorenja koji je održan na korzu, a s kojega su odaslali  poruku Vladi, koju smatraju najodgovornijom za propast te tvrtke, da pronađe sredstva za njihova potraživanja.

  Osim uprave i članova Nadzornog odbora, Sanja Katić, prozvala je i nadležne ministre u Vladi, potpredsjednika SaboraVladimira Šeksa, a ministru pravosuđa ponesena je predstavka na postupke Trgovačkog suda u Osijeku.

  Sanja Katić izvijestila je i o proširenju broja kaznenih prijava koje su podnijeli bivši radnici Đakovštine. Najnovija je protiv stečajnog upravitelja Perice Mitrovića

  Na skupu je govorio i predsjednik Brazde Matija Brlošić koji je najavio da će seljaci, ne pronađe li Vlada rješenje za radnička i seljačka potraživanja, blokirati  Slavoniku nakon žetve.

  U ime branitelja bivše Đakovštine okupljenim radnicima obratio se i Stipe Glavurdić koji je kazao da su branitelji primorani prebirati po kantama za smeće kako bi prehranili obitelj, a  gradonačelnik Zoran Vinković  ponovio je  da je Vlada najodgovornija i da mora iznaći  rješenje za radnička i seljačka potraživanja. Osim toga, pozvao je i  državnog odvjetnika da preispita pretvorbu i privatizaciju bivšeg PIK-a Đakovo.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog