Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Slavonska ravnica” obnavlja organizaciju u Đakovu

  Demokratska stranka slavonske ravnice nezadovoljna je stanjem u Slavoniji i Baranji, jer se, kako je ocijenio predsjednik Slavko Vukšić, problemi te regije ne rješavaju ili se djelomično rješavaju, a krivci za to su političari. Posebno je nezadovoljan stanjem u gospodarstvu koje je, kako je kazao, na  jako niskim granama.

  Teška je gospodarska situacija i u Đakovu, naglasio je potpredsjednik stranke Ivan Miholjek koji tvrdi da se bez pomoći središnje vlasti i županije, ali i bez okupljanja i zajendičkog djelovanja gospodarstvenika ne mogu očekivati pomaci.  To je i razlo, kako kaže, što se njegova stranka  obraća upravo poduzetnicima.

  Za uspješno poduzetništvo i gospodarstvo   preduvjet je kavalitetno  obrazovanje, naglasio je Ivica Živković najavljujući da će se Demokratska stranka slavonske ravnice pobrinuti da se i o tim problemima progovori.

  Obnoviteljska skupština organizacije najavljena je za petak u 19 sati u đakovačkom DVD-u, a kandidat za predsjednika je Vlado Rehner. “Vrijeme je za nove ljude jer se ovi dosadašnji samo izmjenjuju dok je situacija sve teža i teža o čemu govori i sve veći broj nezaposlenih”, rekao je Rehner.

  Čelnici Demokratske stranke slavonske ravnice najavili su i skori izlazak dvotjednika “Slavonsko oko” s obzirom da, kako tvrde, nisu adekvatno medijski popraćeni.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog