Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Školarci” ispupustili Vukovar

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA JUNIORE

  5. KOLO

  STRMAC  – METEOR ĐAKOVO   63:108

  Juniori Meteor Đakova od prve minute dali su do znanja domaćinima da se mogu oprostiti od bodova.  Raspoloženi tri Ćurić, Žervica, Gadžić potpomognuti Domagojem Aldukom u samo deset minuta propisno su napunili mrežicu domaćih, te su nakon prvih deset minuta vodili 40:17. Do kraja susreta ništa se bitnije nije mijenjalo, osim što su svi đakovački igrači dobili priliku da pokažu što znaju.

  Najbolji strijelac u redovima Meteor Đakova bio je Ćurić sa 32 koša, Žeravica je dodao 26, Gadžić 23, Alduk 10, Budimir i Duvnjak 5, Marjanović 4 i, po prvi puta u juniorskoj momčadi, Hajduković 2. Još su igrali: Mijatović i Smoljo.

  Nakon pet kola Meteor Đakova ima četiri pobjede i u međusobnim susretima s Brod Svjetlosti odlučivat će o prvaku skupine „B“.

  ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ II – POŽEGA                               79:73

  druga momčad đakovačkih „školaraca“ uspjela je upisati prvu pobjedu. U neizvjesnoj i dramatičnoj završnici zahvaljujući raspoloženom Caru i Grbeši Đakovčani su došli do prvih bodova.

  Škola košarke „Sedam“ II igrala je u sastavu: Kelava, Martinović 8, Vladović, Čupić 4, Car 24, Patrun, Grbeša 24, Radoš 15, Franjić, Jurić 2, Perković 2, Krpan.

  ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ – VUKOVAR            60:64

  Gosti iz Vukovara bolje su otvorili utakmicu i nakon prvih deset minuta poveli sa 22:12. Međutim, zahvaljujući raspoloženom Šušku i Pranjković „školarci“ uspijevaju preokrenuti rezultat i do kraja susreta biti u laganom vodstvu. U dramatičnoj završnici kod rezultata 60:60 domaći igrači napravili su nekoliko pogrešaka što koriste Vukovarci u sa četiri uzastopna koša dolaze do pobjede.

  Strijelci za Školu košarke „Sedam“ bili su: Češkić 7, Domagoj Šušak 19, Varšava 4, Bilandžić 11, Pranjković 15, Rechner 4. Još su igrali: Soldo, Vinko Šušak, Koprčina, Sučić, Išasegi.

  * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA M LAĐE KADETE

  5. KOLO

  GARDUN  – METEOR ĐAKOVO                 67:89

  Novoosnovani klub iz Garčina iznenadio je dosadašnjim rezultatima jer je u četiri kola osvojio tri pobjede. Međutim, mlađi kadeti Meteor Đakova odlično su otvorili prvih dest minuta i došli do visokoga vodstva 22:8. Do kraja susreta Đakovčani su kontrolirali utakmicu i došli do zaslužene pobjede koja ih uz Vinkovce svrstava u krug favorita za ulazak u Ligu za prvaka.

  Najbolji strijelac u pobjedničkim redovima bio je Bušić sa 25 koševa, Hajduković je dodao 18 (od čega četiri trice), Katalinić 2, Šola 2, Peran 14, Vidović 2, Marijanović 12, Smoljo 14. Još su igrali: Omazić, Klanac, Tomić i Šutalo. Trener: Marko Müller.

   ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ – HRVATSKI SOKOL 48:112

  Osječki „sokoli“ prošetali su se đakovačkom dvoranom tesu  bez veće muke ostvarili visoku i zasluženu pobjedu.

  Za Školu košarke „Sedam“ igrali su: Mandurić 2, Prša 1, Vladović 29, Koprčina 14, Mihić, Išaegi 2, Banović, Lasić, Platužić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog