Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Do trećega mjesta golijadom protiv Županjaca

    TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

    34. KOLO

    ĐAKOVO –GRANIČAR    6:1 (2:1)

    httpv://www.youtube.com/watch?v=lnMABgZALMc

    U 7. minuti nogometaši Đakova mogli su doći u vodstvo. Na povratnu loptu svojih obrambenih igrača loše je reagirao gomlma Filipović,  akciju je lukavo pratio Vukosavljević koji je za sekundu zakasnio ubaciti loptu u gostujući mrežu. Odmah nakon toga slobodan udarac sa 17 metara izveo je Barišić, ali je pogodio živi zid. Dobro otvaranje utakmice Đakovčani su okrunili vodstvom u 10. minuti. Na sredini terena Majer je glavom proslijedio loptu do Bešlića, ovaj od prve uposlio Vukosavljevića kojemu nije bilo teško pogoditi županjski gol. Odličnu akciju domaći su izveli u 26. minuti. Po desnoj strani krenuo je Borko, nesebično je  uposlio Bešlića ovaj puca na gol, ali obrambeni igrač Županjaca izbija loptu iz gola. U jeku terenske inicijative domaćih, Županjci su iznenada u 28. minuti došli do izjednačenja. Gostujuća “desetka” Tufegdžić  šutirao je s dvadesetak metara, lopta je iznenadila golmana Begovića i završila u mreži. Međutim, izjednačenje Županjaca nije poremetilo odličnu igru domaćih. Dobru solo akciju u 33. minuti završio je Vukosavljević. Sa 20 metara gađao je lijevi golman kut, ali na mjestu je bio Filipović. Igrala se 37. minuta kada su Đakovčani morali doći u vodstvo. Goran Borko sam je ušao u kazneni prostor, loptu je proslijedio do Vukosavljevića koji neshvatljivo sa 11 metara promašuje gol Županjaca. I kada se činilo da će obje momčadi na odmor otići s bodom u džepu, Đakovčani su izveli korner. Barišić je loptu ubacio u petaerac Županjaca, golman Filipović odbio je loptu do Borka kojemu nije bilo teško pogoditi za vodstvo 2:1.

    U nastavku susreta gledali su rapsodiju Đakovčana. Potpuno su razbili Županjce te sa četiri gola došli do visoke pobjede. Jednostavno, domaćim igračima sve je polazilo za nogom. Strijelci u nastavku susreta bili su: Vukovsavljević u 46., Bešlić u 58., Beljan u 76. I Borko u 90. minuti.

    Bilo je to najbolje đakovačko poluvrijeme u kojemu su uživali domaći navijači.

    Đakovo je igralo u sastavu: Begović, Klemen (Milić),  Babić, Borko, Barišić, Bošković, Beljan, Bešlić, Majer (68. Carević), Vukosavljević (84. Križanović), Grgačević. Trener:  Igor Tot.

    BJELOVAR – CROATIA    4:0

    Nogometaši Craotije u Bjelovar su krenuli na izlet jer nisu imali rezultatskoga imperativa s obzirom da su prošle subote, pobjedom protiv Mladosti iz Preloga, osigurali toliko željeni opstanak. Ležernu igru iskoristili su Bjelovarčani koji su slavili sa 4:0.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog