Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uspjeh Obrtničke škole

  Sa svojim projektom “Zelene obale u srcu Slavonije” Obrtnička škola Antuna Horvata osvojila je prvo mjesto u kategoriji srednjih škola i učeničkih domova u natječaju pod nazivom “Lijepe naše obale”. Natječaj su organizirali Eloktrolux, EkoZelena Europa, Udruga Lijepa naša i National Geographic Hrvatska. Uz pretplatu na taj časopis, nagrada uključuje i plaketu, te novčani iznos od 8.000 kuna. Priznanje su na današnjoj svečanosti u Sisku primile koordinatorice Eko škole i voditeljice projekta Hernieta Matković i Ivana Drobina.

  “Projekt Zelene obale u srcu Slavonije učenici i djeatnici Obrtničke škole proveli su u prvom polugodištu s ciljem istraživanja stanja voda i njihovih obala u Đakovštini. Učenici su snimili više od 100 fotografija s deset različitih lokacija, a nakon toga su odabrane dvije lokacije, odnosno Jošava kod Kuševca i Kaznica kod Piškorevaca koje su očistili u akciji provedenoj 6. prosinca prošle godine.

  Osim toga, izradili su i izložili niz ekukativnih plakata s temom pravilnog zbirnjavanja otpada, te pano u obliku velikog zelenog srca s odabranim fotografijama koje prikazuju obale u našem okruženje, one čiste, ali i one zagađane različitim otpadom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog