Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prvaci Hrvatske: Ana Konjuh i Domagoj Bilješko

  ZAVRŠENO PRVENSTVO HRVATSKE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 14 GODINA

  Prvaci Hrvatske: Ana Konjuh i Domagoj Bilješko

  Teniski klub „Đakovo“ bio je domaćin sedmodnevnoga Prvenstva Hrvatske za tenisačice i tenisače do 14 godina.

  U muškom finalu prvi nositelj Domagoj Bilješko, nakon uzbudljivoga drugoga seta, pobijedio je Karla Lozića rezultatom 6:4, 7:6. Drugi nositelj Lozić vodio je u tie-breaku vodstvo 6:5, ali dvije nepotrebne pogreške odvele su ga u poraz.

  Žensko finale bilo je manje neizvjesno od muškoga. Ana Konjuh bez većih je problema slavila protiv Ivone Ćudine rezultatom 6:0, 6:2.

  U igri parova pobjednici su braća Ninčević (Frane i Luka) koji su pobijedili par Krstanović/Glasnović sa 2:1 u setovima, dok je ženski par Konjuh/Šunjić slavio protiv Kelave/ Previšić sa 2:0.

  Genda ispao u drugom kolu

  Četvero đakovačkih igrača nije doguralo daleko. Najveća uzdanica Adriano Genda prošao je prvo kolo pobjedom protiv Matka Varge sa 2.0 (7:5, 7:6),  ali je u drugom kolu naletio na prvoga nositelja i kasnijega pobjednika turnira Domagoja Bilješka koji je upisao sigurnu pobjedu 2:0 86:0, 6:1). Mladi Mario Hardi s pozivnicom Igora Blaževića prikupljao je iskustvo. Već u prvom kolu naletio je na Tomislava Podvinskoga koji je upisao laku pobjedu 2:0 (6:0, 6:0).

  U ženskoj konkurenciji Leonarda Jagodić imala je otvoren meč prvoga kola protiv Miriam Šiljić. Zagrepčanka je dobila prvi set 6:2, ali je Leonarda uzvratila u drugom setu sa 6:4. Mlada Đakovčanka nervozno je otvorila treći set koji ju je koštao i nastupa u drugome kolu (1:6).

  Druga đakovačka tenisačica Ana-Maria Mihalj izgubila je u prvom kolu od Martine Bašić sa 2:0 u setovima (6:0, 6:0).

  Nakon sedmodnevnih mečeva treba istaknuti i odličnu organizaciju Teniskoga kluba „Đakovo“ jer je turnir prošao u najboljem redu i bez ijedne zamjerke. Direktor turnira bio je predsjednik Teniskoga kluba „Đakovo“ Petar Ćurić, a voditelj turnira đakovački trener Igor Blažević uz asistenciju Tomislava Marijanovića i Daria Jagodića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog