Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Matkov budući predsjednik Gradskog vijeća!?

  Nakon što su u svečanom ozračju proslavili Dan Grada, đakovački političari vratili su se pregovorima o promjenama koje bi trebale uslijediti nakon što je SDP raskinuo koaliciju s HDSSB-om. Konačno rješenje između SDP-a, HNS-a i HSU, koji čine novu većinu u Gradskom vijeću, je na pomolu, pa se već spominje i datum održavanja sjednice Vijeća, doznajemo od predsjednika SDP-a Josipa Matkova. Sjednica bi se trebala održati krajem svibnja, a mogući datumi su  24. 30. ili 31. svibanj.

  Održavanje sjednice načelno je dogovoreno i s gradonačelnikom Zoranom Vinkovićem, ističe Matkov koji ne očekuje prebleme, a na dnevnom redu će se naći točke koje su ranije predložene, odnosno preslagivanje u Gradskom vijeću, te promjene u odborima Vijeća. Na izravno pitanje je li on budući predsjednik Gradskog vijeća  Matkov  odgovara da   ne želi prejudicirati, ali može se reći da je jedan od kandidata.

  Osim u Vijeću, doznajemo da su promjene moguće i u gradskim poduzećima.

  Iako ne odbacuje ni mogućnost iznenađenja, Matkov smatra da ipak većih iznenađenja, mimo postignutog dogovora, ne bi trebalo biti.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog