Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSP: Novi politički odnosi vode krizi i prijevremenim izborima, a gospodarstvo propada

  Iz đakovačkog HSP-a stiže nove kritike na račun aktualnog stanja u gradu, posebno u gospodarstvu. “Koliko ljudi još mora ostati bez posla, koliko poduzetnika treba zatvoriti svoje tvrtke, pa da se gradska vlast probudi”, zapitao se nak onferenciji za novinare  Hrvoje Crnoja, član Predsjedništva.  Crnoja tvrdi da đakovačka gradska vlast razmilja samo  o tome kako podijeliti fotelje i funkcije, a “đakovački SDP još  i kako svu odgovornost  za loše stanje u gradu prebaciti na čovjeka koji je do jučer bio prvi u njihovim redovima  i time pokušati umanjiti odgovornost za loše vođenje grada”. 

  Ističe da Grad nema u vlasništvu niti jedan hektar spremnog i uređenog zemljišta na kojemu bi investitori mogli sutra započeti radove, te da gradska vlast, odnosno gradonačelnik i Gradsko vijeće, nisu donijeli niti jednu ozbiljniju mjeru za poticanje razvoja gospodarstva, a kamoli privlačenje investicija. Navodi primjer grada Pleternica koji je već dosad iz predpristupnih fondova EU iskoristio 1,5 milijuna eura, a Đakovo ništa.

  Najnoviji politički odnosi u gradu vode  krizi gradske vlasti koja će kulminirati na jesen, najvjerojatnije izborima, procjenjuje Hrvoje Crnoja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog