Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ni u uskrsnoj noći bez tuče!

  Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam Radio Đakovo!

  “Uskrs je poziv na zajedništvo s Kristom. To zajedništvo u nama snaži istinsku plemenitost srca, slobodu od sebičnosti i uskogrudnih interesa. Čini nas raspoloživima i spremnima za veći stupanj ljubavi, suradnje i solidarnosti, za svjedočko suočavanje s različitim kušnjama i izazovima društvenog, gospodarskog i političkog života današnjeg hrvatskog društva, koje – unatoč opiranju javnosti- treba svjetlo uskrsnuća te kvasac evanđeoskih vrijednosti”, ističe nadbiskup Marin Srakić u ovogodišnjoj uskrsnoj čestitki.

  A uskrsno jutro već tradicionalno bilo je u znaku jutarnje mise s blagoslovom jela. Đakovačka katedrale bila je puna košara s tradicionalnim slavonskim jelima koje je blagoslovio nadbiskup Srakić. Blagovanje Uskrsa nastavlja se tradicionalnim obiteljskim doručkom i uskrsnim ručkom za kojim se okuplja obitelj.

  Uskrsna noć i nije bila baš mirna, kako bi i priličilo najvećem kršćanskom blagdanu. Policija je zabilježila dvije tuče u kojima je sudjelovalo desetak mlađih osoba. Prva se dogodila oko 2 sata u samom centru grada, a druga sat kasnije kod Malog parka.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog