Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I treće mjesto dovoljno za drugu ligu

  ZAVRŠNICA TREĆE ODBOJKAŠKE LIGE

  I treće mjesto dovoljno za drugu ligu

  Bila je to lijepa odbojkaška priča unatoč tome što su đakovačke dobojkašice osvojile treće mjesto koje im donosi više rang – drugu ligu. Dobar ambijent, podjednake ekipe, odlična odbojka krasili su subotnje poslijepodne u Nastavno sportskoj dvorani Đakovo. Upravi kluba i igračicama čista petica za lijepu odbojkašku priču.

  ĐAKOVO – OSIJEK           2:3 (25:15; 25:22; 22:25; 22:25: 9:15)

  httpv://www.youtube.com/watch?v=MxXejE7AORQ

  Utakmicu protiv Osijeka igračice trenera Dqarka Perkovića otvorile su kao iz snova – prvi set dobile su sa lakoćom 25:15. I drugi set bio je u znaku Đakovačnki. Konačnih 25:21 govori tek da su Osječanke donekle popravile svoju igru, ali samo za zaostatak od minus 4. I kada se činilo da će domaće u finale dogodio se neshvatljivi pad u igri đakovačkih odbojkašica. I u trećem setu domaće su vodile 10:5, ali tada su stale i u uzbudljivoj završnici Osječanke dobivaju set 25:22. Četvrti set također dobivaju gošće iz grada na Dravi, a u petom odlučujućem Đakovčanki nije bilo nigdje. Uvukla se nervoza i iskusnije gošće dolaze do pobjede 3:2.

  ĐAKOVO – VUKOVAR    2:1 (18:25; 25:18; 15:13)

  Nakon što je Brod Posavina sa 3:0 slavila protiv Vukovara sve je bilo jasno. U borbi za treće mjesto, koje također vodi u drugoligaško društvo, Đakovčanke su morale pobijediti odbojkašice iz herojskoga grada Vukovara. Početak utakmice dao je naslutiti da će igračice Darka Perkovića jako teško preboliti poraz iz prve utakmice što je potvrdio prvi set kojega Vukovarke rješavaju u svoju korist 25:18. Trener domaćih pokušavao je na sve moguće načine pokrenuti svoje igračice i to je urodilo plodom. Drugi set pripada Đakovčankama, a u trećem su domaće igračice imale više živaca, te su došle do čarobnih 15 poena za pobjedu 2:1.

  U finalu je Brod Posavina  sa 3:0 bila bolja od Osijeka čime su Brođanke napravile malo iznenađenje jer su u Đakovo došle s najmanje šanse za osvoajanje turnira.

  Za Odbojkaški klub „Đakovo“ drugu ligu su izborile: Zirn, Puljić, Sučić, Bušić, Šimić, Babić, Anđelić, Radoš, Petričević, Prskalo, Mišić, Miličević. Trener: Darko Perković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog