Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stotinjak prosvjednika i znatiželjnika na prvom facebook prosvjedu

  Ukupno stotinjak osoba, odnosno prosvjednika, znatiželjnika, policajaca i novinara okupilo se na prvom facebook prosvjedu u Đakovu koji je organiziran zbog nezadovoljstva ukupnim stanjem u zemlji. Okupljenima se obratio organizator Denis Sučić iz Tomašanaca istaknuvši da je ipak očekivao veći odaziv. No, nije se obeshrabrio pozvavši sve o ne koji su nezadovoljni da iziđu na ulicu jer samo tako se može promijeniti stanje.

  Sučić tvrdi da je broj nezadovoljnika daleko veći, a posebno u Slavoniji gdje je, kako je ocijenio, stanje izuzetno teško.

  “Nekada se u Đakovštinu i Slavoniju dolazilo raditi, a danas Slavonci nemaju kunu za kruh”, ogorčeno je poručio Sučić optuživši aktulanu vladu za lošu gospodarsku politiku. Kritizirao je premijerku da ni ne zna kakvo je stanje jer se, kako kaže, vozi o trošku građana.

  U svom govoru spomenuo je i đakovčako  rodilište, Mimozu, a nije propustio ni branitelje. “Gdje je je Norac, Gotovina, Purda, tko je sljedeći, možda netko od vas?”, obratio se okupljenima.

  Poput prosvjeda u drugim mjestima, Sučić je najavio  da đakovački facebook prosvjednici neće odustati dok ova vlada ne ode.

  Prvi facebook prosvjed u Đakovu potrajao je oko jedan sat i prosvjednici su se mirno razlišli, ističu u policiji.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog