Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mladen Dudaš prošao u drugo kolo

  POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORKE I SENIORE U BORBAMA

  Mladen Dudaš prošao u drugo kolo

  httpv://www.youtube.com/watch?v=n-gdu63zuJk

  Karate klub „Đakovo“ jučer je bio domaćin pojedinačnoga seniorskoga prvenstva Hrvatske u borbama, natjecanju koje je bilo izborno za sastavljanje hrvatske reprezentacije koja će u prvom tjednu svibnja natupiti na Europskom prvenstvu u Švicarskoj. U Đakovu su se okupili svi najbolji karataši i karatašice kako bi pokušali izboriti vizu za europsku smotru.

  Među natjecateljima su se našla i trojica đakovačkih boraca. U konkurenciji do 67 kilograma ugodno je iznenadio Mladen Dudaš koji je prošao u drugo kolo pobjedom protiv Antonija Tančaka iz Samobora, ali u drugom kolu đakovački borac je poražen od Antonija Budinščaka čime je završio natjecanje.

  U kategoriji do 84 kilograma nastupio je Vedran Mandarić. Nažalost, najveća đakovačka uzdanica nije imala sreće sa izvlačenjem, te je u prvome kolu dobio jednoga od favorita Mateja Tomazina, također iz Samobora. Nakon hrabre borbe Mandarić je poražen rezultatom 2:0 čime se oprostio daljnjeg natjecanja. U najjačoj težinskoj kategorji preko 84 kilograma nastupio je Ivan Ćorić. Do posljednjih sedam sekundi borbe Ćorić se odlično držao protiv favoriziranog Riječanina Ervina Mohorovičića. Tek u posljednjim trenucima suci su dodijelili bod riječkome borbu što je značilo eliminaciju đakovačkoga borca.

  U konkurenciji seniorki titulom prvakinje Hrvatske okitile su se: do 50 kg Matea Ratković (Student), do 55 kg Jelena Kovačević – TAD Rijeka), do 61 kg Ana Lenard (Samobor),do 68 kg Petra Volf (RI Croatia), preko 68 kg Masa Martinović (Hercegovina).

  U muškoj konkurenciji prvaci Hrvatske postali su: do 60 kg Danil Dondjoni (IPON), do 67 kg Dario Svetić (Samobor), do 75 kg Goran Lučin (TAD Rijeka), do 84 kg Miroslav Maričević (Susedgrad), preko 84 kg Peri Vučić (Hrvatski dragovoljac).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog