Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSS zbog odluke o zakupu razmišlja o krivičnoj prijavi

  Donošenjem odluke o zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta gradska je vlast pokazala svu svoju bahatost i aroganciju, a zbog niza nezakonitosti HSS razmišlja o podnošenju krivične prijave, najavio je predsjednik Gradske organizacije Florijan Eberhardt. Istakanuo je da se desetak nezaodovljnika obratilo toj stranci zbog nepravilnosti i prigovora na odluku o zakupu.

  Gradskoj koaliciji trebalo je tako dugo vremena za donošenje odluke kako bi zapravo iznašla moduse za izigravanje zakonskih propisa u korist jednih, a na štetu drugih, smatra Pavo Šarčević. Stočari su se mogli izdvojeno rješavati, tvrdi Šarčević koji sumnja u vjerodostojnost dokumentacije nekih koji su dobili zemlju, a kako bi mogli namiriti svoje, nije poštivan ni institut dosadašnjeg posjednika, izričit je predsjednik osječko-baranjskog HSS-a.  Ilustrirao je to primjerom nekolicine članova HSS-a iz Đakova i Viškovaca  koji su, kako tvrdi,   zbog zemlje napustili tu  stranku i  prešli u one na vlasti.

  Ima li smisla selektivno rješavati zakup, ako je puno nezadovoljnih, pitaju se čelnici HSS-a odbacujući optužbe da ta stranka stoji iza prosvjeda nezadovoljnih seljaka, iako ih, kako priznaju,  podržavaju u tome.

  Komentirajući najnovije odnose u, kako ju je nazvao, četveročlanoj gradskoj koaliciji, koja se već pomalo javno svađa, Pavo Šarčević rekao je da ih vežu samo interesi.  ” Posljednji nastupi SDP-a i HDSSB-a pokazuju da se gradska koalicija se ozbiljno zaljuljala, što nije dobro”, zaključuje Šarčević.

  S tim u vezi HSS postavlja i pitanje legitimnosti gradske vlasti, nakon što je gradonačelnik napustio SDP.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog