Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSLS raskinuo koalicijski sporazum s HDZ-om

  Koalicijski sporazum HSLS-a i HDZ-a, potpisan uoči lokalnih izbora, je mrtav, objavili su to čelnici đakovačkih liberala Ivan Crnoja i Zvonko Grbavac na konferenciji za novinare, nakon što su, kako je pojasnio Crnoja, u primjerenom roku, pričekali reakciju iz HDZ-a. “Vrijeme je učinilo svoje, HSLS otvara novu stranicu, ide novim putem i sve ono što je bilo možemo oprostiti, ali ne možemo zaboraviti”, rekao je Crnoja. Zamjera čelnicima HDZ-a da jedno govore, drugo rade, a treće potpisuju i na kraju još govore da to ne postoji napisano u koalicijskom sporazumu.

  Prema tom sporazumu, HDZ je nakon izbora trebao ustupiti vijećničko mjesto HSLS-u, tvrdi Zvonko Grbavac optužujući čelnike HDZ-a da svojim tumačenjem tog  sporazuma obmanjuju javnost. Najavio je da HSLS više neće sklapati nikakve sporazume s  HDZ-om dok je ovo čelništvo.

  Čelnici đakovačkog HSLS-a najavili su i akciju prikupljanja  potpisa za raspisivanje referenduma na kojem bi se građane pitalo podržavaju li prijedlog HSLS-a da se prvo zaposlenje oslobodi svih poreza i doprinosa tijekom prve godine zaposlenja. “Cilj je potaknuti zapošljavanje mladih koji su u izuzetno teškoj situaciji”, naglasio je Crnoja uz napomenu da se akcija  provodi u 95 hrvatskih gradova i općina,  a đakovački liberali potpise će skupljati na korzu od sutra, pa sve do 9. travnja. U tom bi se roku trebalo prikupiti sto tisuća potpisa koji će, zajedno s HSLS-ovim prijedlogom poticanja prvog zapošljavanja, biti uručeni Vladi RH.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog