Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Čelnici HDSSB-a o izjavama SDP-a

  I čelništvo đakovačkog HDSSB-a oglasilo se o Ergeli optuživši HDZ za licemjerstvo. Predsjednik Ivan Išasegi podsjetio je na ranije izjave čelnika te stranke, te im se izravno obratio sumnjom u njihovu vjerodostojnost i  dobre namjere.  Pozvao ih je da nastave lobirati za Đakovo kod onih koji još nisu u Remetincu kako bi se vratilo ukradeno žito  i  dug seljacima.

  Đakovačkom HDSSB-a nisu jasne ni jučerašnje izjave SDP-a čiji dužnosnici su prozvali županijske čelnike da nisu dovoljno učinili za očuvanje rodilišta. Za Željku Begić-Šimundić te su izjave neprimjerene, neodgovorne i u suprotnosti sa dosadašnjom, kako ističe, kvalitetnom suradnjom. Odluku o rodilištu nije donio  HDSSB, nego Ministarstvo zdravstva, pojšanjava dodajući da Županija  i sada, kao što je to činila  i ranije, vodi računa o rodilištu, odnosno o  djelatnicama koje su ostale bez posla.  Čelnici  HDSSB-a pozivaju kolege u  SDP-u da provjere činjenice prije nego što istupe u javnosti. “Svaki problem Đakova je i problme Županije, pa stoga nikoga i ne treba čuditi nazočnost župana na mirnom prosvjedu za Ergelu, odnosno ne vidimo razloga zašto bi vodstvo HDSSB-a bilo nekome trn u oku”, pojašnjavaju u toj stranci  čudeći se izjavama SDP-ovh čelnika.

  “Ovi iz SDP-a malo su premladi, konstatirao je Zvonko Plavčić pravdajući njihove tvrdnje približavanjem parlamentarnih izbora, ambicioznošću i željom da postanu zvijezde. “To i ne čudi s obzirom da su ostali bez lidera”, zključuje Plavčić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog