Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Vrijednost nominiranih projekata je 426 milijuna”, uzvraća Vinković

  “Grad Đakovo u Razvojnu strategiju Osječko-baranjske županije nominirao je tridesetak projekata ukupne vrijednosti 426 milijuna kuna, no ti projekti greškom nisu upisani u prvi dio dokumenta, ali su objavljeni u prilogu”, odgovorio je gradonačelnik Zoran Vinković na jučerašnje optužbe iz HDZ-a pozvavši predsjednika te stranke Antu Raspudića da bolje nauči čitati dokumente. Tu su, kako tvrdi Vinković, navedene kapitalne investicije poput rekonstrukcije niza ulica, izgradnje industrijskih zona, vodoopskrbe, kanalizacije i pročistača, društvenih domova i drugi projekti.

  Odgovarajući na tvrdnje Marina Mikulića i Ivana Pološkog, koje je nazvao Raspudićevim štitonošama i pobočnicima, Vinković je rekao da će odstupiti s vlasti zakratko samo u nedjelju na Bušarima, te da mu ne pada napamet ganjati poduzetnike jer to nije njegov stil. Što se tiče razgovora sa Todorićem, najavio je da nastavak razgovora slijedi, no, dodao je da je Agrokor već prisutan u Đakovu i to ne smo kroz “Konzum, nego i kroz moguću kupovinu Đakovčanke koja je, kako je rekao, očišćena od nagomilanih kredita koji su prebačeni na Meteor.

  Optuživši HDZ-ove čelnike da im je jedini projekt dok su bili na vlasti bio zadužiti grad, Vinković je najavio da se više neće baviti njima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog