Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OB županiji trebat će oko tisuću popisivača i oko 150 kontrolora

  Oko tisuću popisivača i oko 150 kontrolora bit će angažirano u Osječko-baranjskoj županiji za predstojeći popis stanovništva koji će se provesti od 1. do 28 travnja, doznajemo od glasnogovornice Državnog zavoda za statistiku Maje Pekeč. Prijave za  posao popisivača u kontrolora prikupljat će se tijekomd ruge polovice veljače, a svaka će županija za svoje područje orgnaizirati prikupljanje prijava u ispostavama, odnosno popisnim centrima koji su osnovani za potrebe provođenja Popisa 2011.

  Za provedbu popisa zaduženo je Županijsko popisno povjerenstvo kojemu je na čelu župan, a u svakom povjerenstvu je i koordinator kojega je imenovao Državni zavod za statistiku.

  Iz Državnog zavoda za statistiku demantiraju informacije da su već počele prijave za odabir popisivača.

  Prednost pri odabiru popisivača, kao i u ranijim popisima, imat će nezaposleni i osobe s iskustvom na sličnim poslovima.

  Zainteresirani za posao popisivača i kontrolora bit će dužni popuniti Upitnik za prijavu, a nakon obrade pristiglih prijava izvršit će se selekcija potencijalnih kandidata za koje će biti organizirana predavanja, odnosno obuka. Poduke kontrolora bit će organizirane od 21. do 24. ožujka, a za popisivače u popisnim centrima od 28. do 31. ožujka.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog