Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Slijede prigovori, tužbe i novi prosvjedi

  Reagirajući na jučerašnju, kako su je nazvali, sramotnu odluku koalicije SDP-a, HDSSB-a i HNS-a o zakupu poljoprivrednog zemljišta, čelnici đakovačkog HDZ-a na konferenciji za novinare iznijeli su podatak da je najmanje 350 hektara nezakonito dodijeljeno pojedincima i poduzećima koja nisu imala prednost pred drugim poljoprivrendicima. Ilustrirano je to na primjeru Roberta Jukića iz Soljaka i  Stipe  Markića iz Đurđanaca.

  U HDZ- smatraju da je jučerašnjom odlukom 85 posto nezadovoljnih poljprivrednika zbog čega se najavljuje niz prigovora i tužbi, ali i, kako je najavio Vlado Grizelj, prosvjeda i blokade centra grada svakog vikenda.

  “S ovakvom odlukom i cijenom zakupa koju je izglasala koalicija SDP-a, HDSSB-a i HNS-a omča oko vrata stavljena je i onima koji su dobili zemlju”, tvrdi predsjednik HDZ-a Ante Raspudić. Za donošenje, kako tvrde u HDZ-u, ovako nepravedne i nezakonite odluke o zakupu zemlje, a ponovo je apostrofirano pogodovanje sinu predsjednika Gradskog vijeća , HDZ posebno proziva SDP i njihov, kako ističu, lažni osjećaj za male ljude.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog