Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Grad Đakovo nije nominirao niti jedan razvojni projekt, tvrde u HDZ-u

  S politikom koja se vodi u posljednjih deset godina Đakovo ne nudi nikakvu perspektivu, a o stanju u gospodarstvu najbolje govori broj od blizu 3.000 nezaposlenih, ocijenili su čelnici HDZ-a.

  O nesposobnosti gradske vlasti, ističe predsjednik Ante Raspudić, svjedoči i podatak iz Razvojne strategije Osječko-baranjske županije prema kojoj Grad Đakovo nije nominirao niti jedan projekt za sredstva Europske unije.  “Sramota je da Grad Đakovo u 10 godina nije nominirao niti jedan projekt dok su općine poput Grojana, Strizivojne i drugi gradovi u županiji  to učinili”, istaknuo je Raspudić.

  Uz poziv da prestane bježati od odgovornosti i zabavljati javnost, Marino Mikulić, politički tajnik HDZ-a, uputio je gradonačelniku Zoranu Vinkoviću kratku i jasnu poruku da preuzme odgovornost za situaciju u gradu  ili da odstupi.

  Osim nedostatka projekata, među neuspjehe gradske vlasti Ivan Pološki ubrojio je i još uvijek neriješeno pitanje raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem, najavljeni, a nerealizirani susret s Todorićem, te neprimjeren odnos prema poduzetnicima i investitorima. “Investitore moramo  dočekati s projektima u jednoj ruci, proračunom i nižim komunalijama u drugoj ruci, a ne sa cigaretom i pivom”, poručio je Pološki.

  Na konferenciji za novinare đakovačkog HDZ-a dosadašnji nezavisni vijećnik Goran Pirmorac i formalno je pristupio toj stranci.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog